Våga njuta av livets goda

March 6th, 2013

I morse skrev jag “Våga njuta av matens goda” vilket jag nu följer upp med fokus på livets goda.

Det är lätt att tänka på vad som går dåligt. Det är lätt att vara arg och frustrerad över misslyckanden. Ibland tas ilskan ut på folk i omgivningen och allt för ofta riktas den till själv. Det går åt enormt mycket energi till att vara besviken och nedstämd.

Emellanåt går saker åt helvete, det är bara att acceptera. När man väl har accepterat det blir det mycket lättare att våga glädja sig åt de positiva tingen istället. Det är massvis med saker som går bra och som man kan vara stolt över i ens liv. Lägg fokuset på det som går bra och saker som du ser fram emot. Det är de sakerna som är värda din energi!

Goda saker i mitt liv just nu:

 • Jag ska få vara topp i båda våra bygg till RM!
  Det gjorde min kväll igår! Tycker faktiskt själv att jag är en av de bästa topparna och det gladde mig att få möjligheten att visa det.
 • Det börjar bli varmare och mer vårlikt
  Sol, ljus, energi. Våren för med sig värme och kärlek!
 • Jag har blivit antagen till audition inför ett dansjobb
  150 sökande och hälften antagna. Dock har jag tenta samma dag, så kommer eventuellt inte hinna gå. Men det ska jag inte grämja mig över, utan vara tacksam över att jag fått möjligheten. J
 • Jag klarar av att äta riktigt trotts avsaknad av hungerkänslor inför måltider
  Det är bland de mest ångestfulla för anorexin. Men ska man bli frisk så behöver man göra det mest ångestfulla.

Det är framstegen och glädjen som gör en till en lyckligare människa. Tänk på det som gör dig glad, tänk på vad du gör bra och fokusera på livets godheter! 

cheerstunt12red.jpg

Tags: , , , , , , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se/ Sofia

  Gud va härligt glad du ser ut!:D

 • ida

  Underbart att se din glädje! Jag har inga vänner nästan efter 14 år av äs o saknar det sociala massor! Har inget att se fram emot o ingen att göra saker med. Vill resa o börja träna lite men så trist ensam. Hur kan man va livsglad när jag är så ensam? Kram

  • soelas

   Hej vännen, vad ledsen jag blir att höra. Jag tror absolut att du behöver ge dig ut med bland folk, våga öppna upp dig för nya människor. Att skaffa sig hobbys eller engagera sig ideellt brukar alltid vara gynnsamt för de sociala.
   Vi människor behöver umgänge för att må bra. Ett annat tips är att skaffa hund 😉
   Tror på att du kan hitta människor som vill göra dessa saker med dig. KRAM

 • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp