Vågen är gömd, snart är du glömd

August 17th, 2012

Jag hör dig. Jag hör att det är du.

Det är inte mina egna tankar, det är Anas. Jag fattar att det verkligen är hon som gör det. Det var hennes röst som talade till mig i mitt huvud. Kanske börjar hon förstå att jag kommer att lämna henne?

Jag kom på mig själv sitta och räkna ihop kalorierna från lunchen. Innan jag han räkna klart så insåg jag att hon försökte lura mig. Hon hade mig nästan, men jag hann sätta ned foten och säga ifrån! Jag tänker inte följa dig Ana. Jag tänker inte ge med mig.

Idag beslutade jag mig för att gömma vågen, eller åtminstone lägga undan den på ett litet svårtillgängligt ställe. När den ligger framme så lockar den mer. Det finns ingen vits att väga sig så ofta. Det är bara ätstörningen som vinner. Hon insåg att jag gjorde motstånd, så hon försökte sätta dit mig igen. “Väg dig en sista gång i alla fall innan du stoppar undan vågen, det skadar ju inte, så att du vet vad du väger nu i alla fall”. NEJ, för då vinner hon. Jag tänker inte låta Ana vinna. Jag ska bli frisk!

Nu gör jag motstånd på riktigt. Jag ska trotsa dig anorexin! Jag ska visa att jag är starkare. Varje sak som jag vet att det är du som säger till mig ska jag ignorera. Jag orkar inte med dig längre, mitt liv är bättre när du inte finns. Därför ska du nu försvinna och jag ska verkligen satsa på att bli fri!

 

Tags: , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    är du inte rädd att du ska gå ner utan att märka det om du inte väger dig? jag är skiträdd för det, därför vill jag inte låta det gå för lång tid emellan :/

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp