Välkommen till mitt nya hem

August 11th, 2012

Flyttdag hela dagen.

Jag och min rumskompis håller just nu på att installera oss i vårat nya hem. Det känns bara kul måste jag erkänna.  Dessutom var lägenheten mycket större i verkligheten än vad jag hade fått intryck av genom bilderna. 😀 Mitt sovrum är ca 17 kvadrat om jag uppskattar.

Förhoppningsvis kommer man vara så utmattad ikväll så att man sover gott oavsett om det är en massa nya tankar som flyger runt i huvudet på en. Men jag måste säga att fördelen med att ha en massa annat i huvudet är verkligen att anas tankar får inte plats! Det är hur skönt som helst!

Jag tror jag fyllde en 11 kubiks släp till 90%

Imorgon påbörjar jag mitt nya liv. Jag längtar, och jag trivs redan! 😀

 

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp