Varför kommer inte mensen?

September 2nd, 2012

Varje gång jag besöker toaletten förväntar jag mig att något rött ska ha kommit.. men samma besvikelse varje gång. Nu har det gått över en månad sedan senast. Den kan väl inte ha försvunnit igen?! Det vore ytters ologiskt med tanke på att jag ätit ännu bättre och gått upp lite mer i vikt. Är den bara sen?

Ganska sjukt att man kan vilja ha mens nu. Förut tyckte man bara att det var skönt att slippa den. Nu ser man mer på det som ett tecken på att kroppen mår bra, så kommer den inte blir man lite orolig..

Jag tänkte i alla fall satsa på att ladda med extra järn (och inbillar mig att det ska hjälpa) 😉 En av mina favoriträtter och dessutom gör den gott för ekonomin. Bara bra!

Ett halvt paket blodpudding, keso, lingonsylt, körsbärstomater och ett äpple. Det gjorde susens, gott!

I will let you know if my period will show!

Tags: , , , , ,

 • http://Truthbetoold.blogg.se E

  Åh, det är så gott! Och så sägs det att det är den sämsta maten man kan serveras.. 😉 får nog be mamma köpa hem lite åt mig, hihi. Hur mycket väger fu nu vännen?

  Jag vet inte vad jag väger riktigt.. Men runt 42-43kg tror jag! :)

 • http://bestigaberg.blogg.se L

  jag väntar ivrigt på min mens men den har varit borta i 3 år så det tar ju sin tid! suck.
  kramis! du är galet grym:)

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, har du kommit upp till en bra vikt och så då? :/
   Jag har ju haft två regelbundna mensperioder redan.. men inte denna månad tydligen.
   Tack gullet, du med! 😀

 • R

  Menscyklar kan ju vara oregelbundna av massa anledningar, särskilt i början (första gångerna någonsin, när den kommer tillbaka efter en graviditet, och så vidare…), så om jag var du skulle jag absolut inte oroa mig :)

  • http://Soelas.se Soelas

   Ja det är sant! Speciellt när jag fortfarande ligger på en undervikt så är det väl inte så konstigt. Snarare konstigt att jag fått två perioder.. 😉

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Jag har 1kg kvar tills jag är uppe i den vikt som förra året när jag hade mens! Jag väntar och väntar..! Att 1kg kan göra så mycket?! Haha känns konstigt att vilja ha den, man vill ju skaffa barn någon dag med..? Älskar blodpudding 😀 mums!! Bra jobbat!!:)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp