Varför räknar jag för?

February 8th, 2012

Började med att inte äta så bra på frukosten – lämnade lite gröt.

Blev hungrig under första lektionen – åt ett äpple

Sedan kände jag matsug till lunchen med, men magen var inte så hungrig… Men nu undrar jag varför i hela friden ska jag räkna kalorier?! Jag la upp en ganska liten normalportion till lunchen. Jag åt och blev lagomt mätt.. Sedan räknade jag… – Korvstroganoff och ris, som är typ en hur jäkla vanlig maträtt som helst ska tydligen innehålla massa mer energi än man tror! 😮 Då blev ana orolig. “var det verkligen såå mycket?”

Under eftermiddagen fikade jag två gånger också – en actimell, och sedan när jag kom hem en macka med messmör och te.

“Nu hade det blivit ovanligt mycket!”, skrek Ana. “Nej, det är närmare normal mängd än tidigare”, säger Soelas. Jag ska inte må dåligt över att jag lyckas komma upp i större energiintag, det är fortfarande inte tillräckligt! Och för att det ens ska märkas en skillnad på mig så krävs det mycket mer än EN dag med överskott. Dessutom är det inte ett överskott nu, det är bara ett mindre underskott 😮 HALLÅ?! “Ana luras bara, hon är dum och förstår inte vad som är bra för mig”

Jag tog mig ann utmanar middagen: Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och ett glas mjölk.
Även om jag åt som idag VARJE dag skulle vikten inte rubbas på mig. Därför stampar jag Ana i ansiktet nu!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp