Varje dag något gott

October 10th, 2012

Jag vet inte om det är bra eller dåligt – jag har ätit choklad eller glass varje dag/kväll den senaste veckan. Är det en dålig vana? Är det onormalt?

En sak kan jag säga, och det är att det inte har fått mig att gå upp märkvärt i vikt i alla fall. Slutsatsen av det blir i alla fall att man inte går upp mer i vikt av “särskilda livsmedel”.

Om jag ska vara ärlig så har det fått mig att ställa mig frågan om jag äter för lite under dagen, och därmed blir mer sugen på kvällen. Men om jag “räknar” uppskattningsvis så bör det inte vara för lite, och om jag jämför med andra så äter jag garanterat mer.

 

 • http://salminenen.blogg.se/ Sigrid

  En vana är ju något som upprepas regelbundet hela tiden, inte i 1 vecka :) Och sen frågan om det är en “dålig” vana. Är man en medelålders kontorsråtta som sitter på ändan hela dagarna, skulle jag väl inte rekommendera att äta stora mängder godis alla dagar. Men är man världens hurtigaste tjej (som dessutom behöver gå upp i vikt!) så ser jag inget dåligt med att unna sig något gott så ofta du får lust :) <3

 • http://Svindlandefrihet.blogg.se E

  Äter du choklad istället för tex kvällsmellis?

 • http://pavagned.blogspot.com Tua

  Jag har ätit choklad varje dag utöver allt annat under de senaste typ… fyra veckorna. Minst två ganska stora rutor efter varje måltid. Så ja, det är helt normalt 😀

  • http://Soelas.se Soelas

   Haha, jaså 😀 Det glädjer mig faktiskt att höra. Då är jag inte ensam i mitt gottande. Tack vännen <3 (Fast jag tror att jag äter mer mängdmässigt)

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Helt friskt! Har en fråga, hur hanterar du anonyma kommentarer? elaka… jag tror att det finns folk i min närvaro som använder annat namn och skriver konstiga saker som får mig må dåligt… för det är mycket som jag inte skriver i bloggen som dom vet. =(

  • http://Soelas.se Soelas

   Hejsan!
   Attans vilka hopplösa nolifers det finns i världen. Om facebook ska ha sin “puffa-funktion” så kan väl bloggvärlden införa en “slå på käften-funktion” för det är just en sån man kan behöva ibland.
   Tyvärr har jag själv inget problem med anonyma elaka kommentarer. Ett alternativ är att blockera deras ip-adresser(du kan ju även kolla om det är samma med andra namn där), eller att ta bort möjligheten att kommentera anonymt.
   Jag själv har just inte gett ut mitt namn på bloggen för att jag inte vill att alla i mitt “privatliv” ska kunna hitta denna sida om mig. Det är endast ett fåtal av de som känner mig som läser min blogg. Det är personer som själv haft/har en ätstörning och min bästa vän.
   Jag hoppas att du hittar någon lösning på det. Du får kanske hitta något sätt att vända de till något gott, även om det kan vara svårt att inte ta åt sig. Tänk att du vet så mycket bättre än dom, för det har du (och dom) redan bevisat med deras kommentarer :)
   Puss!

 • http://www.thejenna.blogg.se jen

  det har jag också gjort, ingen fara alls :))

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp