Världens bästa pizzeria

August 22nd, 2012

Huvudsaken är väl att man har en bra pizzeria där man bor?

Vi har i alla fall den bästa jag någonsin ätit på ca 400m ifrån våran lägenhet.

När jag känner mig redo, tillräckligt stark för att våga utmana mig med en pizza så ska det ta mig fasen bli på denna. Helt underbart god mat, fäscht och trevlig personal.

Supergod sallad åt jag. Med allt möjligt. MUMS!

Pizza är nog en utav de få saker som fortfarande är “förbjudet” för mig. Jag kan smaka en bit om jag är sugen, men jag vågar mig inte på att äta det som en hel måltid. Eftersom att jag inte ätit det på så pass länge så kan jag inte få ett sug efter det heller. Jag har nog glömt bort hur gott det kan vara och därför klarar jag mig helst utan det.

Men det friska jag skulle välja en flötig pizza med mycket pålägg och äta tills hon blev övermätt. Någon gång, inte om allt för lång tid så ska jag anta den utmaningen. Det vore en kamp, en utmaning och en vinst över anorexin!

 

Tags: , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Samma för mig, har inte ätit det på över 1,5år..
  jag vet ju att det är gott ibland, sen har jag aldrig varit den som suktat efter pizza, så det gör det lättare att “motstå” eller klara mig utan eller hur man ska säga haha;) men någon gång kommer jag också testa! =)

 • http://www.thejenna.blogg.se jen

  Skitbra insikt! Jag tycker också det är jobbigt, spec såsen och brödet till salladen.. Men blir ju nästan som en pizza kan du tänka :)

  • http://Soelas.se Soelas

   Det har jag gjort också! Kan man äta brödet och dressingen så bör man nästan kunna äta pizza också ju (!) haha

 • http://addictedtorunning.blogg.se Em

  jag utmanad emig själv med pizza i somras. fast det blev en barnpizza. men jag ville hellre ha en som jag visste att jag kunde äta upp än att börja fundera på hur mycket som var lagom.. snart blir det för dig också 😉

  • http://Soelas.se Soelas

   Gu vad bra! 😀 Det vore nog lagom med att äta en halv pizza till en början. Att smälla i sig en hel gör man inte varje gång så lätt ^^

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp