Världens godaste fil!

September 10th, 2012

Som vanligt när jag är och handlar mat så letar jag efter extra pris. Filen som jag hittade på Lidl var jag mycket skeptisk till om den skulle vara god. Det stod ju filmjölk med vaniljsmak. Hur sjutton kan det vara gott, tänkte jag.

Den var 100 gånger godare än vanlig vaniljyoghurt! Den smakar verkligen ÄKTA vanilj. Åh, så god. Så om ni är fil eller yoghurt älskare så kan jag rekommendera denna:

Finns att köpa på Lidl

Mums för världens godaste frukost: Vaniljfil med hallon och Allbran. Lingongrova special med philadelphia, paprika och örtsalt. Grönt te med vaniljsmak.

Tags: , , , , ,

 • http://pavagned.blogspot.com Tua

  Åh.. så det smakar inte syrlig fil då? Tänkte mig att vaniljfil blir för surt D: Vaniljyoghurten är ju ganska söt av sig..

  Men, för att svara på din kommentar! :) Jag och pappa delade på en 15bitars (jag fick 8, han 7 då han inte är så förtjust i det som jag är) vilket självklart inte är jättemycket. Jag hade dock ätit en stor frukost bestående av havregrynsgröt med mängder av hjortronsylt och ett par knäckebrödmackor med räkost bara två timmar innan, så jag var inte jättehungrig. Sen kom jag hem till en trerätters middag som mamma hade gjort 😀
  I vanliga fall äter jag en 11-12bitars, men ja. Det var annorlunda omständigheter^^

  • http://Soelas.se Soelas

   Nej, trodde också att den skulle smaka så! Och att det var därför den var på extra pris. Men den var bara himelskt god och inte alls besk 😀

   • http://pavagned.blogspot.com Tua

    Åh, det låter intressant! Jag kan kolla nästa gång jag går in på lidl… men det är tio mil dit. Hm. Undra om den säljs på andra ställen också? :)

    Svar på din kommentar: Det är fullt förståeligt att du blev fundersam! <3 Jag tar inte alls illa upp, tvärtom, det känns bra att du har koll :') Man blir ju lite fundersam själv på sig själv ibland också!

 • http://www.innicc.com/Rose-Online.aspx rose online money

  I have to get across my love for the goodness promoting people that absolutely need benefit the therapy lamp of great interest. Your own real commitment to transferring the perfect solution is about had been fantastic and possess frequently encouraged personnel just like me to achieve their set goals. Your own personal beneficial beneficial info implies close to this much someone at all like me and still more in order to my peers. Thanks a lot from all of folks.

 • http://normalbloodpressureforwomen.blogspot.com/ Edna N Ramirez

  I will bookmark your blog and have my kids check up here frequently. I’m very certain they will understand lots of new stuff here than anybody else.

 • http://www.diabeticdietsrecipes.com Maryann Murphy

  m very happy to see your article. Thanks so much and i am taking a look forward to contact you. Will you kindly drop me a mail?

 • http://www.sos-zahnaerzte.ch/ viagra

  I read this piece of writing fully on the topic of the comparison of most
  up-to-date and preceding technologies, it’s amazing article.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp