Värmen stjäl hungern

July 7th, 2012

Jag har hört från folk att matlusten kan bli mindre under sommaren. Det kan bero på värmen.

Själv har jag haft betydligt mindre matlust, inte alls känt mig hungrig innan måltiderna. Funderar om det är just sommarvärmen som orsakar detta? Det är ju fruktansvärt dåligt när man försöker bli frisk från anorexin att tappa hunger och matlust. Det gäller helt enkelt att äta ändå. Många föreslår lättare luncher så som sallader, soppa osv. Själv älskar jag ju frukost, så det brukar kunna bli en frukost till lunch också 😉

En dubbelportion havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk. Ägg och te.

Tags: , , , ,

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Jag håller med, har jätte svårt att äta i värmen, i börjar på min behandling så åkte jag till Thailand, det var jobbigt, och behandlaren gillade inte riktigt ordet “lättare lunch” som sallad och sånt hehe;)

  • http://Soelas.se Soelas

   Konstigt nog har jag alltid varit hungrig när jag åkt utomlands. Men det kanske beror på att jag var i den fasen då kroppen suger åt sig all den får ^^
   Men förstår att de inte riktigt kan godta “lättare mat” när man behöver bryta svält och gå upp i vikt.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp