Vecka 8:s utmaning

February 17th, 2012

Träffade nyss min behandlare.
Hon tycker att denna vecka har gått mycket bra, och jag har ju gjort en hel del framsteg. Samtidigt vet jag att det är en bra bit kvar till fulla måltider. Jag har beräknat ligga på ca 1500kcal nu, och det är faktiskt inte bra .. Jävla kalorier som sätter käppar i hjulen!

Veckans utmaning är.. att äta mig mätt! Att faktiskt äta mer när jag är hungrig. Känner jag att jag orkar mer så ska jag äta.. äta äta äta!! För jag orkar, jag har plats, jag är bara rädd att äta mer än jag gör av med. Men det SKA jag ju göra, jag SKA ju gå upp i vikt och då MÅSTE man äta mer! 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp