Vem kan äta så här mycket?

August 28th, 2012

En riktigt stor bit av farsans lasagne fick bli min middag. Tänkte att den nästan var två portioner, vem fan äter en sådan stor bit. Hur får man i sig den? Svar: Jag äter en sådan stor bit, jag får i mig den med råga. DEN behövdes tydligen efter denna långa dag trots att jag ätit rejält under dagen också. wiho

Jag som vill prova gå upp utan näringsdrycker, gav mig på ett rejält kvällsmål.. Den som säger att man går upp i vikt utan att äta mängder och bli mätt skulle jag inte tro på en sekund.

*stön* vad mätt man kan vara nu. Detta fick man helt enkelt trycka i sig.

Nu sover man väl gott i alla fall?

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp