Vi tar oss längre än vi vanligtvis tror

February 7th, 2015

Om man blickar tillbaka några år och jämför, så ser man hur långt man faktiskt har kommit. Det har skett otroligt många förändringar både i sin omgivning och hos sig själv.

Om vi blickar framåt kanske vi inte ser samma mängd förändring inom de kommande åren, men historien än det enda riktiga sanningen vi har. Så om vi har tagit oss så här långt på endast dessa år – hur långt kommer vi inte då ha kommit om några år?

Tags: , , , , , , ,

 • E

  Kloka ord! Har en liten fråga som jag undrar om du kan besvara; Har gått på Scä i ett antal månader och nyligen blev en remiss skickad till deras avdelning för min del. Fick på ett informationsmöte veta att mellanmålet på fm där brukade bestå av bars (2 st tror jag). Undrar nu om du vet vilken sort de använder sig av, är det proteinbars eller vad är det som erbjuds?
  Skulle vara bra att få reda på om du vet =)

  • soelas

   Hej vännen!
   Jag har tyvärr ingen aning om vad det är för mat de serverar på heltidsavdelningarna. Dock har jag svårt att tro att det är vanliga proteinbars. Det kan ju vara triggande för vissa, och så mycket protein som det är i bars brukas inte rekommenderas för ett mellanmål. Jag kan tänka mig att det är några mindre näringsbarer i sådana fall.

   Återkoppla gärna till mig när du fått veta – kan vara kul för mig med att veta. 😀

   Stort lycka till! <3

 • Sofie

  Hej fina du! Skulle bli jätteglad om du tog upp bloggandet mer igen! Dina inlägg är alltid så kloka och tänkvärda :)

  • soelas

   Tack Sofie! Det har tyvärr hamnat lite i stagnation de senaste dagarna/veckorna. Just nu blir det inte dagliga uppdateringar, men jag ska försöka hålla den igång med några inlägg per vecka i alla fall. A o O är kvalitet framför kvantitet! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp