Vikt hit och bmi dit

June 1st, 2012

Grattis till viktuppgången =) eller vad man ska säga hehe:P får man fråga hur lång och hur gammal du är?=)
-S

Hej, tusen tack! Det är väl egentligen något bra så grattis passar nog ganska bra ^^, Jag svarar på kommentaren med ett inlägg utifall det är fler som undrar.

Egentligen bör man kanske inte skriva ut just vikt, mått, längd osv. eftersom jag vet att det kan trigga. Jag har själv varit där; man jämför sig med varandra. Syftet med mitt bloggande är motsatsen, jag vill peppa istället.

Jag är 18 år och 159 cm lång, så nu ligger jag på ett BMI strax över 15. Jag hoppas att den informationen används på rätt sätt och kanske ger insikt över vad som krävs för att tillfriskna. Inte triggar till viktnedgång och insjuknande. :)

Jag har dåligt grepp om vad som är allvarligt underviktigt och kan tycka att jag är allt ifrån skelettmager till normaltjock. Ofta tror jag mig vara friskare än vad jag förmodligen är, men ett BMI på 15 är inte normalvikt. På denna undervikt mår man inte bra egentligen. Jag kanske mår bättre för att jag äter bättre, men det är långt ifrån bra. Kroppen behöver mer i lager för att kunna fungera riktigt.

sköt om er, KRAM <3

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp