Vikten- upp eller ned?

June 21st, 2012

Möte med min behandlare idag.

  • Viktuppgång: -0,25 kg
  • Jag har haft en tuff vecka (med studenten och allt, men även känslomässigt)
  • Hon accepterar INTE att det går nedåt (även om jag skyller på vätskebalansen som de har gjort varje  gång vågen visat mer)

Sedan hade jag även bjudit in mina föräldrar. Äntligen fick vi ett möte tillsammans, men nu kändes det nästan för sent. Jag hade behövt det tidigare då de var som jobbigast på mig. Men jag hoppas att det ledde fram till något gott i alla fall. Det känns dock trist att de inte har så mycket funderingar kring hur de kan stötta mig, utan mest bara vill höra att jag går upp i vikt :/ Sedan vill de diskutera mina framtidsplaner också… vilket är det jobbigaste för mig att tänka på nu.

Denna vecka blev det nästan en viktnedgång istället. Vilket delvis glädjer mig, eftersom jag inte har jobbat för en viktuppgång. Jag har inte känt mig mogen att ta steget över 40 kg.. men jag får också skuldkänslor. Dessa skuldkänslor får mig att känna mig mer motiverad nu! Jag känner mig starkare i att ta ytterligare steg framåt.

Att jag inte har gått upp i vikt tror jag delvis beror på att jag medvetet har dragit ned här och var. Jag har varit ganska hungrig till och från, men då har jag ändåså ätit bra. Jag tror även att det beror på att jag har rört på mig mera, varit mer aktiv. Men sedan är frågan egentligen är det ens en viktnedgång? jag kanske bara svettats mer och varit mer på toaletten idag än senast?

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp