Viktuppgång? Nu kör vi!

May 3rd, 2014

Mer “hull” på kroppen behöver inte nödvändigtvis betyda viktuppgång. Nu misstänker jag nämligen att vikten inte alls har ökat under resan. Däremot tror jag att jag visst har fått mer “hull” på grund av att jag gått från att gymma minst 3 ggr per vecka till att inte gymma en endaste gång under två veckors tid. En del av musklerna har omvandlats till fett.

När jag märkte att vikten låg på exakt samma som innan resan tog motivationen kraft igen. Nu vill jag bygga upp mig igen! Jag vill gymma, äta, gå upp de nödvändiga extra kilogrammen och bli frisk från anorexian! Jag vill bli stark och må bra. Nu vet jag att jag har stöd i min omgivning också. Jag vill inte skjuta detta framför mig något mer. Det är nu jag ska ta de sista stegen för att äntligen lämna undervikten, kaloriräknandet, kroppskontrollen och allt annat som håller mig fast i Anas klor. Det är inte “sen”, “snart” eller “då” – det är nu!

IMG_2418red

Jag vill bara träna, äta och må bra. Jag vill göra det för personerna i min närhet, för alla som ser upp till mig, för mig själv och inte minst för kärleken i mitt liv. <3

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 • http://emmelemzi.com emmelemzi

  You can do it! 😀

 • Carina Solberg

  Härligt !!!!!!!!

 • Jennie

  Vill börja med att säga att du är en superfin och bra förebild och jag tror stenhårt på dig tjejen! Sen har jag en liten fråga. Jag har varit sjuk i anorexi i 11 år och mitt hår är jättetunt och tappar även en del, tappade/tappar du mkt hår? Isf äter du några tabletter eller liknande som funkar? Tex Silicea eller liknande?
  Massa styrkekramar till dig!

 • Fredrica Olsson

  Muskler kan inte omvandlas till fett. Ta död på den myten!

  Annars låter det härligt med din kämparglöd!

 • secretgirla.blogg.se

  Nu var du väl barnslig Sofie!
  Tror du på fullaste allvar att muskler kan omvandlas till fett på bara en vecka?
  Då är du sjukare än jag trodde…

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp