Viljan är nyckeln till frihet

June 2nd, 2012

Nu när jag sitter här på tåget, i mina favorit mjukisbyxor så känner jag verkligen hur spetiga mina ben är. Visserligen så är det, men benen känns verkligen beniga också (!) Det kanske inte är meningen att man ska fylla ut ett par mjukisbyxor helt, men just nu känner jag att det inte finns någon passform under tyget som kan forma dem på min kropp.

Är det jag? Vem är jag? Vem vill jag vara? Vem ska jag bli?

Jag blickar mot min pojkvän på andra sidan bordet och önskar att jag kunde känna mig sexig i mina favorit mjukisbyxor. Det kunde jag göra förut. Det vill jag kunna göra igen. Jag känner hur motivationen börjar sprudla inom mig: nu accepterar jag en viktuppgång, nu känner jag inget hinder att äta om jag behöver, nu vill jag bygga upp mig själv igen. Nu fattar jag en del som ätstörningen har tagit av mitt liv och delvis fortfarande tar. Men inte längre – NU får det vara nog! Jag vill verkligen bli frisk. Sakta men säkert får det gå, men frisk ska jag bli! 😀

 

Tags: , , ,

  • http://www.pavagned.blogspot.com Tua

    Du fortsätter att förvåna. Jag är imponerad över din otroliga styrka! Har tittat på dina första inlägg i bloggen och jag säger bara.. du har gjort det fantastiskt bra! Sen kommer du nu och fortsätter att vara awesome. Jag gläds med dig! Ha det bäst på din resa 😀 kram!

  • http://Www.sofiayit.blogg.se S

    Sv: hej och hoppas du får en grym resa! Jag jobbar som elektriker :)

  • Anonym tjej

    Heja 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp