Welcome home

October 13th, 2012

Det är skönt. Åh, så skönt. Ett riktigt bra miljöombyte ett få komma hem. Jag tror inte att jag har sovit så gott som i natt sedan sist jag återvände hem och sov i min säng. Men inte känner man sig utvilad för det inte. Nej, nu vill jag sova sådär gott i några nätter till. Det skulle nog behövas också.

Nu har jag fullsmockade 30h framför mig. Man ska ju bevisligen hinna med att träffa “alla” när man väl är hemma. Nästa gång jag återbesöker norrland blir nog inte förrän till jul, dvs. två månader. Vilket känns lite tragiskt, men tiden går nog snabbt.

Jag känner en slags stolthet över att jag jobbat mig framåt, dels över att jag gått upp i vikt. Det är något som jag vill visa alla; att jag mår bra.
Och jag har tänkt på en sak: även om man inte alltid mår bra, så behöver inte det vara sjukt. Alla människor mår dåligt emellanåt. Jag tror att en själv bara blir så rädd när man mår skit, rädd för att det är ätstörningen som har makten. Men om frisk är att alltid må bra så tror jag inte att man kan bli frisk. Däremot om frisk är att också våga må dåligt, men ta vara på de stunderna man mår bra så kanske jag inte har alldeles för långt kvar.

Mackfrukost. Åh, saknar verkligen detta bröd! Vi får det hemlevererat från bageriet i byn.

Tags: , , , , , , , ,

  • http://www.beriz.blogg.se elin

    Vad pluggar du för något?:)

    • http://Soelas.se Soelas

      Civilingenjör på KTH :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp