Nu finns det inget som kan stoppa mig!

October 1st, 2012

Som ni har fått väntat på denna stund. Den ska ta mig fan skrivas i historieböckerna. Hehe. Nej, så speciellt kändes det faktiskt inte. Det kändes faktiskt inte jobbigt alls på något sätt.

Efter tentan hade vi sektionsstyrelsemöte tillsammans med gamla styrelsen. Det var planerat som middag, men jag var dock inte beredd på att det skulle bli pizza (!). Men så var det. Det stod uppladdat med pizzakartonger och läsk vid sofforna.

Hungrig var inte direkt vad man var efter en kanelbulle från 7-eleven, kaffe och ett äpple under skrivningen. Men klockan sa middag och jag tänkte ”gratis mat”.

Jag åt en halv kebabpizza med dressing och feferoni! Ingen ätstörning som sa till mig att ta den magraste pizzan, jag tog självklart den jag tyckte vad godast. Om jag nu, äntligen, skulle ge mig på pizza så ska det väl vara njutbart också. 😀 Helklart att kebabpizza är min favorit!

Jag vet vad näringsläran säger om pizzor; kalorier för en hel dag va? Men inte märkte jag det i alla fall. Hade garanterat fått plats med mer i magen. Nu känner jag ingen rädsla för att ge mig på en igen en annan gång 😉

Har en fantastisk känsla i kroppen. En känsla av frihet. En känsla som säger att jag trivs; i mitt liv, i nuet, i mig själv. Jag tror att jag bokstavligen har klippt strängarna till ätstörningen. Just nu känns det som att den bara hänger efter en med tunna trådar. Jag mår bra!

Nu finns det inget som kan stoppa mig!” Jag ska bli frisk!

Tags: , , , , , , , , , , ,

 • http://Frokenelva.blogg.se Connie

  Åh! Bra jobbat – så jävla starkt (och förmodligen supergott också!)

 • http://svindlandefrihet.blogg.se e

  ÅÅÅÅH, jag är så himla stolt över dig vännen min! Keep going 😀 <3

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Fy fan vad du är bra!!:D grymt! Helt enligt tallriktmodellen också är det ju! Kramar

 • http://mallanolsson.bloggplatsen.se Mallan

  Vad skönt att bara kunna njuta av den goda maten! Kram :)

 • Linda

  Oh vad duktigt du är, vilken jävla kämpe!! Måste säga att när jag läste det satt jag bara och log, haha! Att du har kommit så långt är väldigt beundransvärt, men att du fortfarande kämpar på är helt fantastiskt!! Tusen kramar till dig, du äger! <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp