What makes my life worth living

November 12th, 2012

Igår kväll kom jag hem runt 22:00 och kände mig på topp! Trots att jag vaknat av hunger natten innan så var jag utvilad.

Så efter 3 h träning for jag iväg och jobbade som “läxhjälp” i två timmar. Det gick riktigt bra och jag kan inte tänka mig ett bättre extrajobb.

Trots att halva träningstiden gick åt att korrigera placeringarna i programmet så var träningen riktigt magisk. Vi lyckades grymt bra med byggen – jag känner mig så taggad! Jag vill verkligen förbättras och avancera upp mig till nästa år. Jag brinner verkligen för cheerleadingen!

I lördags hade vi lagfotografering. (Hatar när fotografer inte säger till om något ser konstigt ut)

I’m glad I held on, even when it was hard. Cause it made me strong, and I’m gonna get my reward!

Kuriosa: Alla andra klagade över hur mätta de fortfarande var sedan middagen i lördags. Jag kunde inte hålla mig för att uttrycka hur HUNGRIG jag hade varit under natten och på morgonen därpå. Haha! Jag har sååå inte anorexi i deras ögon skulle jag tro 😉

Tags: , , , , , ,

 • anonym

  Kommer du tävla under våren? :) I såna fall kanske vi ses!

  • http://Soelas.se Soelas

   ATT jag ska!
   Men tävlar vi i samma distrikt då?.. Sedan blir det ju RM och inte SM för mig :/

   • anonym

    Jag tror inte det … Jag förmodar att du vet vart jag kommer ifrån, och vad synd för jag åker på SM .. :/ Men all lycka till dig och laget då!! :)

 • http://nystig.blogg.se Helene

  Önskar att jag börjat på cheerleadning… Känns lite sent att börja nu. Men jag fattade inte ens att det fanns i Sverige förrän jag var typ 15:P En väldigt underhållande sport att titta på i alla fall! Så det får jag roa mig med.

  • http://Soelas.se Soelas

   Hur gammal är du nu då? Till 25 kan man nog hålla på med det 😉
   Hihi, men det behövs folk som hejar på cheerleaders också :D:D

 • http://ungefaer.blogg.se/ emma

  Åh, vad kul att du verkar hitta så mycket styrka ut cheerleadingen! Jag letar lite aktiviteter nu, även om motion kan vara lite tveeggat..

  Tack för massa fin inspiration i övrigt också, du är toppen!

  Kram

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp